top of page

Együttműködések

Tagságok

DUIHK-Logo-standard-e1617267699333.jpg

Irodánk 2022 óta tagja a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamarának és rendszeres résztvevője rendezvényeinek. Irodánk megjelenik a kamarai kiadványokban és a kamara honlapján is. 

Swisscham logó.png

Irodánk 2023 óta aktív tagja a Svájci-Magyar Kereskedelmi Kamarának. Irodánk megjelenik a kamara honlapján elérhető tagnyilvántartásban is a logóra kattintva.

DACH-LOGO - fehér.png

Irodánk szintén 2022 óta tagja a DACH Europäische Anwaltsvereinigung nevű németországi központú ügyvédi együttműködésnek.

IR Global logó 3.jpg

Irodánk legújabb tagsága 2023 óta a részvételünk az IR Global hálózatában, amelynek Magyarországon kizárólagos tagjai vagyunk kereskedelmi jogi területen. Az IR Global egy professzionális szolgáltatásokat nyújtó hálózat, amely cégeknek és magánszemélyeknek nyújt jogi, könyvelési és pénzügyi tanácsadást világszerte.

Ügyvédházak logó.bmp

Irodánk 2023-ban csatlakozott az Ügyvédházak hálózatához, amelynek tagjai ingatlanokkal és ingatlanközvetítéssel is foglalkozó ügyvédek.

Pro bono

2015 óta támogatjuk jogi ügyekben a Heller Farkas Szakkollégium (Budapesti Corvinus Egyetem) csapatát.

További együttműködések

fb title.jpg

2023 májusa óta együttműködünk a "Hallo Ungarn" bevándorlási ügynökséggel.
A "Hallo Ungarn" elsősorban a Magyarországról Németországba áttelepülő német nyelvű ügyfeleket támogatja, és gondoskodik a bürokratikus és hivatalos teendők ellátásáról.

bottom of page